Veriga slaba de la conferinta despre managementul spitalelor. Ghici cine e?

Am fost la o conferinta dedicata managementului si optimizarii in spitalele din Romania; agenda este mai jos. Au fost circa 50 de participanti. S-a discutat intens, a fost interactivitate si implicare, o pata de culoare in peisajul tern al majoritatii conferintelor din sanatatea romaneasca. Vorbitorii au au propus teme incitante, participantii au venit cu exemplele, ideile si practicile lor care au intretinut efervescenta ideilor.

Participantii au fost din trei categorii: persoane implicate activ in managementul spitalelor (ex. manageri de spitale, directori financiari, medicali sau alte compartimente), reprezentanti ai directiilor de sanatate de prin judete si reprezentanti ai consiliilor populare.

In general, daca mergi la o astfel de conferinta o faci pentru a gasi solutii sau idei noi in sfera responsabilitatilor tale. Dar, dincolo de asta, te duci ca sa afli mai mult despre domeniul in care lucrezi, sa iti imbunatatesti gandirea laterala, sa cunosti oameni care au facut lucruri grozave si care pot fi contagiosi, te pot molipsi cu entuziasm, cu sentimentul ca poti la sa o urma a trecerii tale prin lumea asta. Mergi ca sa fii la contactul cu inovatia de orice fel ar fi ea. Te duci pentru a intelege probleme dincolo de fisa postului tau, de a-ti face noi prieteni, de a-ti gasi sfatuitori. Si, slava Domnului ca au fost din abundenta astfel de oameni, frumosi, deschisi, cu idei, realizari, personalitate, valori…

Spre marea-mi dezamagire, dintre cele trei categorii de participanti, una dintre ele a fost de departe cea mai neangajata atunci cand nu era chiar absenta fizic.

Bifati mai jos (un singur raspuns corect):  

  1. Managerii si directorii de spitale
  2. Reprezentantii DSP-urilor
  3. Reprezentantii consiliilor locale

Program CMS Gura Humorului-page-001

 

Program CMS Gura Humorului-page-002

Nicolae-Iordache Iordache (462 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu